Sisältöön
Unipoli TampereUNIPOLI TAMPERE Poliiammattikorkeakoulu TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
UNIPOLISTUDY AND WORKUNIPOLI SPORTYRITTÄJYYSOPINNOTYHTEYSTIEDOT
unipoli tampere: study and work
Study and work in Tampere

STUDY AND WORK

Unipoli korkeakouluista Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto ovat tehneet tiivistä yhteistyötä kansainvälisten opiskelijoiden parissa jo vuodesta 2005 lähtien, jolloin on solmittu korkeakoulurajat ylittävän ristiinopiskelun mahdollistava hankesopimus ”Study in Tampere Region” (SITR). V. 2011 aikana Unipolin-korkeakoulujen hallinnoimaksi siirtyi kv-opiskelijoiden työllistymiseen ja työelämäkytköksiin liittyneen ESR-hankkeen ”Work Place Pirkanmaa” (WPP) toimintoja, joita oli aiemmin hallinnoinut Itämeri-Instituutti. Näiden kahden eri hankkeen kautta tehdyt toiminnot yhdistettiin v.2012 alussa Unipoli Tampere nimen alle ja toimintoja vakinaistettiin osaksi Unipolin toimintaa.

Tällä hetkellä Unipoli korkeakoulujen kv-yhteistyö on aktiivista ja painopisteenä on kansainvälisten opiskelijoiden intregroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan. Unipoli Tampere suunnittelee ja toteuttaa yhteisiä palveluita ja toimintoja liittyen kansainvälisten opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamiseen, työelämäkontaktien vahvistamiseen paikallisen elinkeinoelämän kanssa, kotoutumiseen, mahdollistaa kansainvälisten opiskelijoiden ristiinopiskelun korkeakoulujen välillä ja osallistuu kansainvälisille opiskelijarekrytointimessuille yhteisellä ”Study in Tampere” –ilmeellä.

Esimerkkejä Unipoli-korkeakoulujen kansainvälisestä yhteistyöstä on mm. mentorointiohjelmat, ystäväperhetoiminta, Working in Finland luentosarja, cv-työpajat, itsenäisyyspäivävastaanotto jne.


Lisää tietoa Study and work in Tampere -sivuilta sekä Facebook-sivuilta.


opiskelijat_study.png
     
 
Poliisiammattikorkeakoulu TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa