Sisältöön
Unipoli TampereUNIPOLI TAMPERE Poliiammattikorkeakoulu TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
UNIPOLISTUDY AND WORKUNIPOLI SPORTYRITTÄJYYSOPINNOTYHTEYSTIEDOT
unipoli tampere: unipoli sport
UNIPOLI Sport

UNIPOLI SPORT

Syksyllä 2013 toimintansa käynnistänyt Unipoli Sport mahdollistaa laadukkaammat, monipuolisemmat ja tasavertaiset liikuntapalvelut Tampereen alueen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Käytössä on nyt kolmen korkeakoulun liikuntapalvelut vain yhdellä edullisella maksulla!

Unipoli Sportin liikuntapalvelut ovat avoinna kaikille Tampereen teknillisen yliopiston (TTY), Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) ja Tampereen yliopiston (TaY) 35 000 korkeakouluopiskelijalle ja 5 000 työntekijälle. Kaikki perustutkinto- ja jatko-opiskelijat sekä kampusten henkilökunnan jäsenet voivat käytää palveluita niin kauan kuin opiskeluoikeus tai työsuhde on voimassa. Unipoli Sportin liikuntapalvelut ovat opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä vuoden ympäri (juhlapyhinä ja loma-aikoina kiinni). Toimintakaudet ovat 1.1.–31.7. ja 1.8.–31.12.

Unipoli Sport -liikuntamaksu maksetaan oman korkeakoulun käytäntöjen mukaisesti, ja sen voi maksaa kausittain tai koko vuodeksi kerrallaan. Maksusuorituksen jälkeen palveluita voi käyttää kaikilla kampuksilla, kun kulkuoikeudet on käynyt noutamassa jokaisessa kohteessa erikseen.

Korkeakoulujen liikuntapalveluiden yhdistyminen syksyllä 2013 – Unipoli Sport – toi lisää liikuntapaikkoja ja harrastusmahdollisuuksia opiskelijoille, minkä toivotaan lisäävän liikunta-aktiivisuutta opiskelijoiden keskuudessa. Myös mahdollisuudet oman tuttavan kanssa liikkumiseen kasvoivat. Yhteisten liikuntakurssien avulla opiskelijoilla on nyt mahdollisuus löytää uusia kavereita yli kampus- ja tieteenalarajojen.

Käythän myös tykkäämässä meistä Facebookissa saadaksesi uusimmat tiedot tapahtumista ajankohtaisesti.


UNIPOLI Sport
 
Poliisiammattikorkeakoulu TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa